Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Net nieuw :)

Geplaatst door Semicolon op March 30, 2014 om 07:11

March 30, 2014 om 07:11
Hoi iedereen,

Ik zal mij ook even voorstellen :) Mijn naam is Don, ik ben 26 jaar en woon in de provincie Groningen. Op dit moment weeg ik 125,4kg (vanochtend gewogen) en ben ik dus flink wat kilootjes te zwaar. Mijn eerste doel is om onder de 105 te komen, dan zou ik een BMI hebben van rond de 35. Uiteindelijk zou ik wel graag onder een BMI van 25 uit komen, maar dat is een meer-jaren-plan.

Wat wel even een belangrijk puntje is, is dat ik trans ben (vrouw naar man). Toen ik begon met hormonen (eind 2009) woog ik 97kg. Toen was ik ook al te zwaar, maar het is nogal een verschil met hoe zwaar ik nu ben. In de afgelopen jaren ben ik meerdere keren veranderd van hormonen, waardoor mijn waardes erg op en neer schoten, wat niet echt mee heeft geholpen. Maar op dit moment zit ik weer op een redelijk stabiele waarde en ik hoop dat dat nu ook zo blijft :)

Verder over mezelf. Ik heb jaren als klantenservice medewerker gewerkt, dus zittend werk. Sinds september ben ik weer aan de studie :) Wat mij een stuk beter bevalt. Verder ben ik dol op wandelen en fietsen en gewoon lekker buiten zijn. Ik ben echt een wintermens, het is mij niet snel te koud, maar zoals nu met het zonnetje vind ik het ook nog wel lekker, als het maar niet te warm wordt haha.

Nou, dat was het wel zo'n beetje :) Ik hoop dat deze website me helpt te motiveren om af te vallen. En, zet hem op iedereen :D
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.