Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Ook ik zoek nieuwe buddies

Geplaatst door Drive33 op July 7, 2014 om 14:57

July 7, 2014 om 14:57
Hallo, ik zit hier vanaf oktober 2010 op deze site en had al een aantal buddies. Maar nu merk ik dat ik niet zoveel steun meer van ze krijg. Ik zou graag andere buddies erbij willen hebben die me wel kunnen steunen en eventueel tips kunnen geven. Het liefst vrouwen tussen de 40 en 60 jaar ongeveer. Ik woon zelf in de Haarlemmermeer. Misschien zijn er mensen hier die ook in mijn buurt wonen? Ik vind het zelf heerlijk om met goed weer een stuk te gaan fietsen.

:drive33:
September 10, 2014 om 11:44
Hallo drive, ik wil wel een buddie van je worden, Echter ik werk wel en zal niet iedere dag kunnen reageren. Ik wil je echter wel vertellen hoe ik het een en ander aanpak en kan zelf ook wel af n toe een opsteker gebruiken. Dus laat maar weten of je het iets vind. O ja ik woon niet in de buurt, maar in Vianen (utrecht) Groetjes en veel succes met afvallen.
September 11, 2014 om 03:54
Oké, ik heb je toegevoegd. We zijn nu buddies. Ik werk zelf ook. Maar ik kan nooit zeggen wanneer wel of niet. Want ik werk als oproepkracht bij een postsorteercentrum via een uitzendbureau. Ik zou heel graag hulp van je willen hebben. Voor mezelf weeg ik me (vrijwel) elke dag, dan kan ik mijn gewicht door de weeks ook in de gaten houden. Ik maak het alleen hier zaterdags bekend. Maar ik zie dat ik nu alleen maar aankom. Ik hoop snel iets van je te horen. Misschien kunnen we elkaar helpen.

:drive33:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.