Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Honeybunny stelt zich voor

Geplaatst door Honeybunny4 op January 1, 2015 om 13:17

January 1, 2015 om 13:17
Hallo allemaal,

Mijn naam hier is Honeybunny, maar in het echt heet ik Brigitte.
Ik ben 25 jaar oud en ik ben moeder van 2 lieve kinderen. Een zoon, geboren in januari 2010 en een dochter geboren in maart 2011, op de dag af schelen ze 14 maanden van elkaar.
Na mijn tweede zwangerschap gingen de kg's er helaas niet makkelijk meer af. Mede door mijn eetstoornis, boulimia, maar ook doordat ik antidepressiva ben gaan slikken op advies van mijn psychiater. Hoewel zij zegt dat ik van die variant niet kan aankomen, ben ik sindsdien toch 10 kg aangekomen, terwijl er niets verandert is in mij. Levens- en etenstijd.

Nu weeg ik helaas 75 kg en dat bij een lengte van 164 cm. Ik vind het echt erg en wil het gewicht echt kwijtraken. Mijn plan van aanpak is: "Afvallen met Anne in 12 weken". Op een gezonde manier dus hopelijk. Mijn man steunt me, maar vindt het niet nodig dat ik afval. Daarom hoop ik hier op deze site buddies te vinden voor steun en die ik kan steunen. Dat we samen allemaal onze doelen halen!

Liefs Brigitte
January 1, 2015 om 13:59
Hé Brigitte... grappig mijn oog viel op jouw verhaal...
ik ben 50 .. 174cm en 84kg ... dus wil er ook 10 af .. iets ouder, iets langer en iets zwaarder...

toch regelmatig informeren over de bijwerkingen van die medicijnen .. en kijk eens op sites in bijvoorbeeld USA en UK ... soms in andere landen al meer informatie dan hier in Nederland.. hoor wel vaker dit soort signalen .. Oh, nee hoor deze bijwerking heeft dit medicijn niet.. ga je googlen.. kom je het op buitenlandse sites echt overal tegen... #verbazingwekkend toch wel

veel succes... Johanna
January 1, 2015 om 17:55
Door antidepressiva kan je ook zeker wel aankomen. Maar de afweging die je dan moet maken is, wat vind ik belangrijker? Goed kunnen functioneren en wat steviger of.......
January 2, 2015 om 04:49
Bedankt voor jullie reacties.
Ik ga zeker eens op sites uit Amerika kijken Lumia. Daar zijn ze zeker al veel verder met alle onderzoeken. Vind het enkel wel raar dat mijn psychiater het glashard blijft volhouden, terwijl ik toch echt ervaar dat ik erdoor zwaarder ben geworden.

Die afweging maak ik ook zeker Melani93, maar soms is dat erg moeilijk als ik voor de spiegel sta en allemaal verschrikkelijke (eetgestoorde) gedachtes heb. Maar nu ga ik op een gezonde manier proberen de kilo's eraf te krijgen. Het zal door de antidepressiva misschien wat moeilijker gaan, maar hier probeer ik rekening mee te houden.
January 2, 2015 om 14:26
Ik ben drie jaar geleden ook zoveel afgevallen mbv het boek afvallen met anne. Ik ben er heel enthousiast over. Juist omdat je wel gezond eet en je niet uithongert met shakes van 500kcal per dag (dat is geen voeding in mijn ogen!). Met afvallen met Anne leer je jezelf een gezond patroon aan en het maakt je veel bewuster van alles. Erg prettig! Wat betreft die antidepressiva-kilo's. Herkenbaar... Die heb ik er ook bij gekregen door een burnout. Poeh, heel vervelend. Dat is ook de reden dat ik nu weer moet gaan lijnen. Bijna elk antidepressivum heeft dat als bijwerking helaas... Ik ben er nu wel weer een tijdje vanaf, maar de kilo's zitten er nog. De huisarts zei dat het wat makkelijker eraf zou gaan, omdat de stofwisseling weer sneller wordt zonder meds. Maar dat is bij mij helaas niet het geval... Vandaar nu weer rigoureus aan de slag!
January 3, 2015 om 19:19
Veel succes Orchide!
Bedankt voor de aanmoedigende woorden. Ik ga nu het boek nog niet helemaal volgen, omdat ik eerst het eten dat we in huis hebben op wil maken (aardappelen, groenten enz). Maar ik ga wel de lijnen van de dagmenu's volgen. Ben er zelf erg enthousiast over, het boek is ook erg leuk geschreven.

Goed van je dat je van de antidepressiva af bent! Lukt dat ook goed nu?
Zelf moet ik ze helaas blijven slikken vanwege mijn boulimia, depressie en borderline. Maar ze helpen gelukkig wel wat, het is beter dan wanneer ik ze niet slik.
Ik ga je volgen in je strijd tegen de kilo's. Het gaat je vast weer erg goed lukken, het is je eerder al goed gelukt! Succes!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.