Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

website

Geplaatst door op June 3, 2016 om 14:54

Onbekend
June 3, 2016 om 14:54
Na al het gehannes met de site wil ik graag even melden dat ik hartstikke blij ben dat het ding weer functioneert, zoals hij 95% van alle keren dat ook doet. Het is gemakkelijk om boos te worden als iets niét goed werkt maar ik wil graag ook een compliment geven aan diegene(n?) voor alle keren dat het ding het prima doet. Tenslotte is het allemaal gratis (ook nog eens!).
June 4, 2016 om 06:04
Bij mij doet hij het vandaag ook perfect!
June 4, 2016 om 16:17
Bij mij even niet, maandag weer even mailen .
Maar inderdaad Evaline, 95% van de tijd werkt alles helemaal zo als het hoort.
Voor een site die geheel gratis is, is dat heel netjes. IK ben er al sinds 2009, toen ontdekte ik Valtaf, helemaal blij mee.
June 5, 2016, gewijzigd door Tian op June 5, 2016 om 16:13
Ben ook al zo'n kleine 8 jaar op de site (weet het niet precies) maar ben ook heel blij hoewel het af en toe best wel even slikken is als het niet zo lekker werkt en de hele dag 'oeps' te zien krijg.
Het heeft mij in elk geval heel goed geholpen om mijn kilo's kwijt te raken en stug door te gaan.
We gaan gewoon door.
June 8, 2016 om 03:48
Nog steeds gezellig. En ik ga ook gewoon trouw door.
Onbekend
September 4, 2017 om 17:00
Krijg echt paspoort, Visa ID-kaart, rijbewijs (whatsapp: +447459294174) SSN, Birth Certs, en ander document.

Wij zijn een onafhankelijke groep gespecialiseerde IT-professionals, databanktechnici die gespecialiseerd zijn in het produceren van documenten van hoge kwaliteit zoals hoge kwaliteit paspoort, geboortecertificaten, Visa, rijbewijs, cadeaubon, huwelijkscertificaat, check cleans, huwelijksvergunning, geregistreerd
verpleegkundige certificaat, Social Security Card, produceren wij de beste kwaliteitsnieuwsdocumenten.

Wij bieden onze exclusieve klanten de mogelijkheid om IELTS certificaten en veel andere documenten te verkrijgen zonder de examens af te nemen. De regio's die we behandelen zijn Azië, de Verenigde Arabische Emiraten, Qatar, Oman, Saoedi-Arabië, Jordanië, Koeweit, Australië, Canada en Europa en de examens worden door hen door de schrijvers betaald die door de namen van onze klanten worden betaald. Onze organisatie is goed verbonden met verschillende bewakers en testcentra om onze schrijvers in staat te stellen het examen namens u te doen. We creëren ook ID-kaarten met de namen van onze klanten, zodat de schrijvers het examen zonder problemen kunnen doen. Al onze certificaten zijn origineel en de Britse Raad is gecertificeerd. Wij maken geen valse certificaten! U kunt ook een geldig werkvergunning, rijbewijs, tweede paspoort en visum krijgen voor Europese, VS, Canada en Australië.
Contacteer ons op.

Email: diplomaticdocsassistance@yahoo.co.uk

Skype: rollins.wocott

WhatsApp: +447459294174
September 7, 2017 om 11:27
Op SPAM staat hoge boete
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Onbekend

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.