Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

De eGym-Cirkel.

Geplaatst door Kwartjes op June 25, 2017 om 14:13

June 25, 2017 om 14:13
Wat is de eGym-Cirkel?

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De instructeur stelt eenmaal alle toestellen voor je in waarbij je persoonlijke gegevens, zoals zitpositie en trainingsgewicht, automatisch bewaard worden op een chipkaart. Het trainingsgewicht wordt bepaald middels een krachttest. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete training doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijgt je via je persoonlijke touch display visuele feedback over de trainingsbeweging, waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

Waarom trainen op de eGym-Cirkel?

Eenvoudig en veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en je persoonlijke chipkaart;
Effectieve training, slechts 2 x 30 minuten per week;
Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
Altijd en overal inzage in je trainingsresultaat;
Fit en Vitaal in 30 minuten!

June 25, 2017 om 14:19
Wij sporten 2x in de week, doen twee rondjes eGym en cardio training. Fiets, loopband en roeien. De laatste drie ook 30 minuten. Om de 6 weken doe je een nieuwe krachttraining.
June 25, 2017, gewijzigd door Hanny72 op June 25, 2017 om 15:27
dat ziet er handig uit,kan alleen niet veel vestigingen op internet vinden die dit aanbieden.
althans niet in onze regio.
heb even verder gegoogled en heb een vestiging gevonden niet zo heel ver bij ons vandaan zo'n 5 kg hier vandaan,misschien eens informeren want ben bij onze sportschool waar ik eerst lid was gestopt omdat je niet echt geholpen werd en min of meer aan je lot werd overgelaten.
dit lijkt er toch op dat je beetje begeleid word ook al is t per computer en dat lijkt me wel fijn,en je bent binnen korte tijd weer klaar.
June 25, 2017 om 15:40
Het is heel leuk om te doen Hanny. Goede begeleiding. Om je eigen computer kun je de resultaten ook bekijken. Je mag de eGym-Cirkel zo vaak doen, als je wilt. De afstand van 5 km is nog om te doen.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.