Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Rust in mijn lijf

Geplaatst door Kraaloog op December 5, 2017 om 04:29

December 5, 2017 om 04:29
Beste allen, ik heb zojuist ook een dagboekbericht geplaatst, weet niet of dat zichtbaar is voor de deelnemers, ik begrijp het systeem nog niet helemaal.
Ik ben 46 jaar en 72 kg, terwijl ik vroeger een hinde was van tussen de 59 - 63 kg. Ik heb de afgelopen jaren veel mee gemaakt en sowieso het feit dat ik ouder wordt: de kilo's vliegen eraan. Terwijl ik me ergens van binnen nog die hinde voel maar dan merk dat ik mijn broeken niet meer dichtkrijg, niet meer leuke bloesjes kan draaien. Kortom, niet lekker in het velletje. En bovendien is dat gesnoep niet gezond en zou meer bewegen juist wel heel gezond zijn. Tijd voor andere keuzes en ik merk al dat het hier te delen het ook echt serieuzer maakt. Ik ga nu aan het werk maar vanavond weer een half uur lopen. Net zoals vanochtend. En vandaag niet snoepen. Dat lijkt me al een behoorlijke verandering, die voor mij wel te overzien is. Behalve dat niet-snoepen, dat lijkt me spannend, maar ik ga het proberen.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.