Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Nieuwe club per 5 januari: Focus en Plan Club 2

Geplaatst door Edua op January 1, 2018 om 14:54

January 1, 2018, gewijzigd door Edua op January 2, 2018 om 13:39
Van 5 januari tot 30 maart gaan we in deze club samen onze overtollige kilo’s te lijf. Door goed te plannen en steeds weer te focussen en elkaar te inspireren daarbij.

Het doel en de weg:
Wil je met ons meedoen? We vragen je dan bij je aanmelding te vermelden wat je doel is dat je wilt bereiken tijdens de club en via welke weg je dat doel wilt gaan bereiken.

Doel:
Houd het doel klein en haalbaar. Niet wat je zou willen afvallen, maar dat wat je echt kunt bereiken, gebaseerd op je eigen ervaringen in het verleden.

Weg:
Via welke weg wil je je doel gaan bereiken? Welke afvalmethode ga je hanteren? (Ieder kiest zijn eigen afvalmethode) Welke leefgewoontes ga je aanpakken gedurende deze club. Hoe gedetailleerder je hierin bent, hoe meer resultaat je gaat bereiken. Dat is onze eigen ervaring en de ervaringen van de deelnemers van de clubs die we de afgelopen jaren gestart zijn.

De clubregels zijn:
1. Vrijdag=weegdag. Je geeft wekelijks je gewicht door tot uiterlijk vrijdag 24.00 uur
2. Je laat minimaal 1 x per week een bericht achter (meer dan 1 regeltje) in het weekforum, liever vaker. Dit kan iets zijn over je eigen afvalplan of een stimulerende reactie op een van de andere leden.
3. Indien je op vakantie gaat of om een andere reden even afwezig bent, geef je dit bijtijds door in het afwezigheidstopic
4. Het is ieders eigen verantwoordelijkheid om zich aan de regels te houden. Er zullen geen herinneringen verstuurd worden. Leden die zich niet aan deze regels houden, zullen door de moderators verzocht worden om zichzelf af te melden voor de club.

Het maximum aantal deelnemers is: 12
January 1, 2018, gewijzigd door Edua op January 1, 2018 om 15:09
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.