Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Hellup ik sta STIL !!

Geplaatst door Ghizlane op November 15, 2005 om 10:18

November 15, 2005 om 10:18
Hoi

Boehoee ik was net zo lekker op gang het heeft heel lang geduurd om een beetje gewicht te verliezen en in eens ging het heel hard en nu is het gestop terwijl ik nog gezonder ben gaan eten ik drink ruim 3 liter thee,water perdag en ik fiets 2 x een halfuur een halfuur in de ochtend na mn lichte ontbijt en s avond een uurtje na het eten ???? ik eet geen vet en gebruik en neem geen suiker HELLP ik sta nu iets meer dan een week stil !!
November 15, 2005 om 10:41
je moet je pas zorgen gaan maken als je langer als een maand of 2 stil staat.. een week stil staan is niks ernstig hoor.. gewoon doorgaan met waar je mee bezig bent!
November 15, 2005 om 12:16
ehm... ik zie dat je in een ander topic schrijft dat je 10 weken zwanger bent, maar wel lijnt door vooral gezond eten. Volgens mij moet je niet verwachten dat je echt afvalt tijdens je zwangerschap, maar wel dat je minder aankomt dan wanneer je niet op je eten let. Alle afvalwijsheden gelden nu niet voor jou, aangezien je lichaam van nature zwaarder zal gaan worden.
Als ik jou was zou ik lekker doorgaan met wat je doet, en niet meer wegen.
November 15, 2005 om 14:00
ooh .. ok ik ben al zo zwaar en ben als de dood om nog zwaarder te worden ik kan dan zowie zo geen kleding meer vinden/kopen/aan ? daarom dacht ik laat ik nu in iedergeval wel goed gaan opletten want ik kom zowie zo 12 a 13 kilo aan OP ZN MINST :-(

dus ja Ok dat is wel bellangerijk NIET AANKOMEN Maar ik eet verder wel ik probeer nu ook sinds kort mn calorie dag boek bij te houden maar ik ben jaaaaaaaaaaren bezig geweest en net dat ik NU de WIL en de kracht heb en het me ook lukt om gewicht te verliezen word ik zwanger ( wil niet zeggen dat ik niet DOLGELUKKIG ben) integendeel. dus als jullie iets raars zien in mn caloriedag boek mag je me gerust op mn vingers tikken .

Liefs Ghiz,
November 15, 2005 om 14:57
hoi,
gefeliciteerd met je zwangerschap :-)

en ik denk dat je het beste een verwijzing naar een dietiste kan vragen. afvallen is niet makkelijk, en zwanger zijn en niet aankomen is nog lastiger omdat wat je echt nodig hebt veel belangrijker is nu...
November 15, 2005 om 16:41
Als je zwanger bent, kom je sowieso 12 a 13 kilo aan. Ten eerste zit er een baby in je buik, de moederkoek weegt ook wat, vruchtwater, grotere baarmoeder, vocht vasthouden en ga zo maar door. Je moet dus niet verwachten dat je de komende maanden niks ga bijkomen of zelfs ga afvallen!

:knuffel: Saskia
November 16, 2005 om 03:10
... en bij de bevalling raak je dus veel van die 12 kilo al weer kwijt, doordat de baby en het vruchtwater en de placenta enzo allemaal eruit gaan.

Komop, je wilt toch geen kindje dat geboren wordt met een groeiachterstand? Het heeft die voedingsstoffen nodig!

Als je gezond wilt eten en voorkomen dat je té veel aankomt, kijk dan hier eens:
http://www.voedingscentrum.nl/voedingscentrum/Public/Dynamisch/zwangerschap+en+kinderen/zwangerschap/zwangerschap.htm
Op die pagina staan tips en links van het voedingscentrum over gezond eten tijdens de zwangerschap :)
November 16, 2005 om 04:04
:kus2: deze is voor jullie bedankt !

bedankt voor jullie reacties en lief om te horen hoe " onbekende" mensen zo bezorgd kunnen zijn weet niet of het aan mn hormonen ligt .. maar Ik ben er BLIJ mee en bedankt voor jullie reacties en sjaspers Ik ga zeker wat van jou richt lijnen volgen want uiteindelijk wil ik het beste voor mn kindje !

Dikke kus voor jullie allen

Liefs,
November 16, 2005 om 04:21
:hi::hi:,

Allereerst GEFELICITEERD met je blijde verwachting !!!

Misschien heb je nu wat aan een diëtiste, die je kan helpen, zodat je én gezond eet én voldoende eet om je kindje voldoende te geven. En dat je stil staat met afvallen zo af en toe dat is heel gewoon dat maakt iedereen mee hoor, soms ook wel 2, 3 of 4 weken !!! Daar moet jij je niet druk om maken, gewoon doorgaan !!!

Groetjes en :knuffel:
Nickey
:escape:
November 16, 2005 om 05:00
Probeer inderdaad eens bij het voedingscentrum te kijken en bij twijfel vraag je de huisarts voor een doorverwijzing voor een dietiste. Je zegt dat je bang bent om verder aan te komen. Dat kan ik me voorstellen. Maar hou er rekening mee dat als je nu streng gaat lijnen en afvalt...er afvalstoffen in je bloed komen. Afval stoffen die ook bij je kindje komen. En dat wil je niet. Ik begrijp dat je het eng vind om nog zwaarder te worden, maar ik zou dan toch echt in overleg met je huisarts op je gewicht gaan letten. En in dit geval ook voor jezelf, want zwaar zijn en zwanger vergroten het risico op zwangerschapsdiabetes en zwangerschapsvergitiging. En dat zijn geen prettige dingen. Dus goed dat je op wilt letten met wat je eet.....maar doe het aub met oede begeleiding. De gezondheid van jezelf en van je kleintje zijn het belangrijkste. Je streef halen kan ook over 9 maanden als je een gezond kindje op de wereld hebt gezet.


EN NATUURLIJK VAN HARTE GEFELICITERD MET JE BOLLE BUIK..GENIET ER VAN!

November 16, 2005 om 06:17
:kus2: :kus2: :kus2:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.