Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Creme Fraiche

Geplaatst door Wandelaar op January 19, 2006 om 08:51

January 19, 2006 om 08:51
Natuurlijk is er ook demi creme fraiche en het voordeel van creme fraiche is dat het niet gaat schiften zoals slagroom, zure room ed wel kan doen. Er is ook room culinair in een flesje maar is ook vet. Maar opzich kan je als je oplet schiften voorkomen. Tegen schiften helpt het temperatuurverschil tussen yoghurt en saus minder groot is. dus op kamertemperatuur of op de cv ketel en pas toevoegen als het gas uit is en iets afgekoeld en langzaam toevoegen en vooral langzaam roeren. Voor een romige smaak niet te zure smaak zou ik zelf als ik het zou kopen dikke yoghurt zoals bulgaarse/griekse yoghurt of anders volle biologische nemen.
January 19, 2006 om 09:27
zure room
January 20, 2006 om 04:20
er is ook light kookroom met, geloof ik, 8 gram vet per 100 ml
January 20, 2006 om 06:55
Ik gebruik altijd magere yoghurt in plaats van creme fraiche. Is wat wateriger maar het scheelt onwijs veel calorieen en vet.
:dag:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.