Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

buik als laatste aan de beurt?

Geplaatst door Pom op June 28, 2006 om 11:01

Pom
June 28, 2006 om 11:01
Is het normaal dat je buik pas als laatste aan de beurt is met afvallen? Ik heb mijn horlogebandje al smaller moeten maken, mijn kniekousen slobberen, ik kan bepaalde kettinkjes weer om zonder mezelf te wurgen, maar mijn buik is met bijna 15 kilo minder hooguit 2 centimeter geslonken...
June 28, 2006 om 12:17
Volgens mij verschilt dat per persoon. Bij mij zijn m'n bovenbenen/kont het laatst aan de beurt.
June 29, 2006 om 04:13
Nou hier nog zo'n een. Mijn buikje wil ook niet echt wijken, ik ben meer dan tevreden met de rest maar dat blubberbuikje pas er niet echt meer bij. Ik hoop dat inderdaad mijn buikje dan alsnog bijkomt en wat strakker in het velletje gaat zitten. Alhoewel anderen zeggen dat het buikje een stuk minder is, maar dat kan ik echt niet zien, maar ja we houden vol.
June 29, 2006 om 05:40
Bij mij ook zo! Tijdens mijn eerste 8 kilo afvallen geen centimetertje van m'n buik af en nu begin ik aan de laatste 8 en nu begint er pas echt verandering te komen in m'n buik. Heel fijn natuurlijk met :relax2: in het vooruitzicht. Ik heb nog 1,5 maand om die buik even te fixen :situp:

x Ish:vakantie:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.