Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Waarom val ik zijn weinig af met Sonja Bakker?

Geplaatst door Jillebil op August 30, 2006 om 04:23

August 30, 2006 om 04:23
Hallo allemaal,

Ik zit nu in week 5 van Sonja bakker en heb niet gevoel dat ik veel kwijt ben.
Ik heb geen weegschaal, omdat ik eigenlijk nooit aan dieëten en wegen doe. Ik kijk in de spiegel en merk aan mijn kleding of ik van mezelf wat moet kwijtraken aan gewicht. Mijn ouders hebben wel een weegschaal en daar heb ik in week 3 opgestaan, ik was toen zo'n 3 kilo afgevallen. Nu merk ik alleen erg weinig verschil meer. Ik lees dat sommige mensen al 4 kilo in week 1 zijn kwijtgeraakt, maar hoe dan in hemelsnaam? Ik sport er niet bij, maar houd me wel goed aan het dieët.
Iemand tips?
August 30, 2006 om 10:33
ik heb al meerdere malen gelezen dat het dieet van Sonja Bakker te weinig kcal bevat. Wanneer je van tevoren ook al te weinig binnenkrijgt, zal het minder veel uitmaken dan iemand die vantevoren te veel binnenkreeg.. denk ik dan..
September 1, 2006 om 04:58
Ik heb eenmaal de 9 weken gedaan maar viel in totaal maar 3,5 kilo kwijt terwijl ik nog steeds een voergewicht heb. Meteen na de vakantie weer begonne. Nu hou ik het niet meer vol. Krijg de ene eetbui na de andere.
Ik stop. Mijn man is in tiotaal 10 kilo kwijt maar mannen gaan harder ( en ze doen er minder voor) Ze hoeven niets te doen dan alleeen wat ze voorgeschoteld krijgen te kauwen!
Zelfs extra bewegen doet hij niet. Ik vind het heel ontmoedigend! Vandaar dat ik ook doorsla. Jammer
Misschien dat whje iets voor mij is.
Mirande
September 1, 2006 om 08:08
zelf heb ik zwaar obesitas en ben ook bezig met sonja bakker in de eerste 2 weken was ik ook 6 kilo kwijt ..maar dit is merendeels vocht...als het continue zo hard zou gaan is het niet gezond ...en bij de een valt 5 kilo eraf meteen op en bij de ander pas met 10 kilo....
en als je niet wilt wegen of geen weegschaal heb waarom probeer je het dan niet om je eens in de week te meten ...
dan merk je toch of je cm kwijt raakt...
en het kan beter langzamer gaan dan heel snel.....

succes anita
September 3, 2006 om 04:39
Het gaat er niet om dat ik me niet wíl wegen, ik heb er alleen nog steeds geen een aangeschaft. Heb niet zo'n zin om dan weegschaal junkie te worden! Hahahaha! Nee even serieus, het gaat me niet om ponden, maar om kilo's en tot nu toe heb ik dat altijd aan mijn kleding kunnen merken. Maar goed de laatste paar weken merk ik dat dus niet meer. Mijn vriend doet ook mee, maar die valt echt niet sneller af dan ik, heb eerlijk gezegd het idee dat het bij mij nog sneller gaat. Hij heeft er ook meer moeite mee, is echt een "hoeveelheden" eter. Iets is voor hem pas echt lekker als hij er een flinke hoeveelheid van heeft. Hij geniet bijv. meer van eten bij een all you can eat restaurant, dan van eten van een restaurant met Michelinster!
Tja, dan wordt het moeilijk natuurlijk.
Anyway, ga maar gewoon zo goed mogelijk door en we zien het wel....
Onbekend
September 3, 2006 om 05:50

Als newbie op deze site maar gelijk even er tegenaan "bemoeien".. Ik denk idd dat je zonder weegschaal heel moeilijk kunt bepalen of je 1 of 3 kg bent afgevallen. En hoe groter de massa hoe minder verschil :-)

Ik ben zelf nieuw in afval-land maar ben deze week begonnen met Sonja Bakker, heb het boekje uitgebreid doorgelezen en wat mij opvalt is dat het vooral common-sense is wat ik lees. Matig met vet, suiker en ja daar zit ook gelijk mijn probleem. Ben geen grote eter maar vooral een lekkere eter. We shall see of het lukken gaat.

Ik wens je veel succes en ik zou toch overwegen om naar Blokker te gaan en een weegschaal aan te schaffen. Het is volgens mij de enige motivatie als je ook echt goed kan waarnemen dat er iets afgaat (als er iets afgaat uiteraard).

Succes


Gr. ***tjes
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Bezoek onze clubs

Zoek je meer of andere discussies? Dat kan. Op ValtAf.nl kunnen deelnemers namelijk hun eigen clubs starten, en elke club heeft een eigen discussieforum.