Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Gevuld stok brood

Recept omschrijving niet beschikbaar.

  • 1 volkoren pistolet
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 400 gram rundergehakt
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 teen knoflook, fijngehakt
  • snufje zout
  • 1 rode paprika in stukjes
  • 1 theelepel vers gemalen peper
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • aluminiumfolie
Bereidingswijze
Verwarm de over voor op 225graden. Snijd het stokbrood in 2 stukken, zodat het goed in de oven past. Verhit een eetlepel olijfolie in een braadpan en bak het gehakt onder voortdurend omscheppen rul en lichtgekleurd. Voeg ui, knoflook en paprikablokjes toe, strooi er zout en peper over en laat alles onder voortdurend omscheppen bakken. Voeg de tomatenpuree toe en laat ff meebakken. Voeg de paprikapoeder toe en sxhep flink om, zodat alles goed gemengt word. Neem de pan van het vuur en laat de inhoud afkoelen (hoeft niet perse). Snijd het stokbrood doormidden en haal uit de onderste helft zoveel mogelijk brood. Vul de lege korst met het gehakt mengsel. Leg de bovenste helft er weer op. Bestrijk de glimmende kant van een stuk aluminiumfolie licht met boter en verpak het brood hierin. Leg het tenminste 15 minuten in de voorverwarmde oven. Snijd de twee stukken door de helft.

Liefs xxx
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Recept details

Keuken: Nederlands
Dagmoment: Diner, bijgerecht
Categorie: Vlees
Personen: 4
Calorieën: 235 kcal p.p.

Deel dit recept

LinkedInFacebookGoogle+