Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Pasta met tomaat, mozzarella en basilicum

Eigen receptje, heel makkelijk en ik vind het heerlijk: in 10 minuutjes klaar.

Bereidingswijze
Kook de pasta volgens de beschrijving. (penne is het makkelijkste te mengen straks)
Snijd tomaten in stukjes (of cherry tomaatjes in tweeen).
Snijd de mozzarella in blokjes (pas op, als je hier teveel van neemt vliegen de calorieen alsnog omhoog).
Snijd de basilicum zo klein mogelijk.

Gooi veel olie in de pan. Lekker is knoflook of tomatenolie van de etos. Bak de tomaatjes daarin tot ze wat zacht zijn. Veel peper en zout toevoegen. Voeg de gekookte (en afgelekte) pasta toe, voeg de basilicum toe en even goed mengen.
Doe de pasta op je bord en gooi de blokjes mozzarella hierover heen. Ze smelten daardoor een beetje, maar net niet zo erg dat het helemaal aan elkaar plakt!

Smakelijk!
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Recept details

Keuken: Overig Zuid-Europees
Dagmoment: Diner, hoofdgerecht
Categorie: Pasta
Personen: 1
Calorieën: 500 kcal p.p.

Deel dit recept

LinkedInFacebookGoogle+