Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Scampi met kruidenkaas

Recept omschrijving niet beschikbaar.

  • 1 prei
  • pilipilipeper
  • peper en zout
  • 2 eetlepels kruidenkaas
  • 1 groot teentje knoflook
  • 1 courgette
  • 1 klein bakje champignon
  • 1/2 bouillonblokje tuinkruiden
  • 1 eetlepel arachideolie
  • 500 gr scampi
  • 2 sjalot
  • 2 wortel
Bereidingswijze
Eerst knoflook en ui glazend laten worden in de arachideolie in de wok.
Daarna champignon toevoegen en wat laten bakken.
Daarna voeg je de in fijne reepjes gesneden wortel en courgette toe samen met de fijn gesneden prei.
Voeg onmiddellijk wat water toe en het 1/2 bouillonblokje.
Dit laat je stoven tot je ziet dat de groentjes gaar zijn.
Voeg er dan de kruidenkaas aan toe, peper, zout en wat pilipilipeper (naar eigen smaak) en roer goed om.
Als de groentjes bijna klaar zijn bak ik de scampi in een aparte pan aan na ze bestrooid te hebben met peper, zout en paëllamix.
Als ze aan beide kanten aangebakken zijn voeg ik ze toe aan de groeten in de wok.
Nog een 2- à 3-tal minuutjes zachtjes laten opwarmen in de wok en klaar om te serveren met pasta, brood of gekookte aardappelen.
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Recept details

Keuken: Aziatisch
Dagmoment: Diner, hoofdgerecht
Categorie: Vis
Personen: 4
Calorieën: 210 kcal p.p.

Deel dit recept

LinkedInFacebookGoogle+