Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Bonencurry met rijst en garnalen

Recept omschrijving niet beschikbaar.

  • 300 gr sperziebonen
  • 1 ui
  • 5 ml olijfolie
  • 30 gr cashewnoten
  • 100 ml currysaus
  • 125 gr garnalen
  • 150 gr basmati rijst
Bereidingswijze
1. Was en snijd de bonen. Breng in een kleine pan water aan de kook (naar smaak evt. zout bijvoegen). Kook de bonen hier in 10-15 minuten beetgaar. Doe ook de rijst in een kleine pan met kokend water, en kook deze in 15-20 minuten gaar.

2. Pel en snijd de ui. Verhit de olie in een (hapjespan) pan en bak de ui glazig.

3. Voeg hierbij de bonen en de currysaus en breng het geheel al roerend aan de kook. Giet er een beetje water bij als de saus wat te dik is.

4. Spoel de garnalen af met koud water en meng ze door de bonencurry. Roer alles goed door elkaar en verwarm het nog een keer kort.

5. Serveer de curry op een bord met de rijst en strooi er de cashewnoten overheen.

Eet smakelijk!

:pasta:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Onbekend

Recept details

Keuken: Aziatisch
Dagmoment: Diner, hoofdgerecht
Categorie: Rijst
Personen: 2
Calorieën: 426 kcal p.p.

Deel dit recept

LinkedInFacebookGoogle+