Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Zalm en Tagliatelle in Spinazie - Mascarpone Saus

Recept omschrijving niet beschikbaar.

  • 4 bolletjes tagliatelle
  • 1 zak spinazie
  • 100 gram oude kaas 48+
  • 1 bakje mascarpone
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 zalmfilet
Bereidingswijze
Kook de spinazie, giet af en gooi in een keukenmachine. Doe er 2 teentjes knoflook en wat blokjes oude kaas bij. Alles pureren. Zalmfilet in blokjes snijden en bakken in olijfolie. Gooi je spinaziepuree erbij en zet op laag vuur. Laat de mascarpone er rustig door smelten. Meng op het laatst de basicilum door de saus. Serveren met tagliatelle en een lekkere salade!
July 7, 2010, gewijzigd door Dage op July 7, 2010 om 10:21
Héérlijk gerecht! De eerste keer dat ik een menu van het internet probeer dat zo goed is meegevallen! Ik zal het in de toekomst zeker nog eens maken!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Onbekend

Recept details

Keuken: Italiaans
Dagmoment: Diner, hoofdgerecht
Categorie: Pasta
Personen: 2
Calorieën: 850 kcal p.p.

Deel dit recept

LinkedInFacebookGoogle+