Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Foe yong hai

Chinese omelet

  • 1 teentje knoflook
  • 3 eetlepels ketchup
  • 50 gram gekookte erwten
  • 3 geklutste eieren
  • 1 eetlepel chilisaus
  • 3 grote champignons
  • 1 ui
  • 1 theelepel sambal
  • 1 eetlepel olijfolie
Bereidingswijze
voor de omelet; 3 grote champignons in schijfjes, 1 ui in ringetjes, 1 teentje knoflook,50 gr erwten, laat de champignons ongeveer 20 min.weken in lauw water. goed laten uitlekken.verwarm de olie in de pan en laat alle groentes zachtjes bakken. maak op smaak met de kruiden. voeg het geklutste ei toe.doe een deksel op de pan.zet het vuur zacht. na een paar minuten kun je de omelet dubbelklappen en nog een paar minuten verder bakken.
voor de saus verwarm je al de ingredienten gezamelijk en verdeel de saus over de omelet. lekker ipv. patat.:kokkerellen:
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Onbekend

Recept details

Keuken: Nederlands
Dagmoment: Diner, hoofdgerecht
Categorie: Ei
Personen: 1
Calorieën: 466 kcal p.p.

Deel dit recept

LinkedInFacebookGoogle+