Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Vis in aluminiumfolie

Witvis met zalm en Italiaanse stoofgroente met room

  • 600 gram en 250 gram visfilet+zalmfilet diepvries of vers
  • 1 Italiaanse stoofgroente (zak)
  • 1 Room pakje 200ml
  • 1 bouillontablet
  • 10 gram Viskruiden verstegen of ander merk
  • 8 stukjes aliminiumfolie
  • scheutje azijn
  • 200 gram vers champignons vers of een blikje,potje
  • 150 gram 3 kleuren paprika
Bereidingswijze
Pan met water opzetten, scheutje azijn erin. Water koken de vis er in.
Als de vis gaar is eruit scheppen.
Pan om wassen de room of wat er op lijkt met het bouillonblok erin laten koken.
Groente erbij champignons en de stukjes paprika.
Lekker even laten stoven 10 min.
8 stukjes aluminiumfolie klaar leggen de vier visfilets verdelen over de 8 folie dan de zalm verdelen de viskruiden erop en erna de groentes verdelen over de 8 folie.
Af laten koelen en dan dicht vouwen
Dan de koelkast in.
Of als je het wilt eten 20 min in een voorverwarmde oven van 180 Celsius.
Of op de BBQ opwarmen
Het fijne van dit recept is je kunt het van te voren klaar maken.
Je hebt 8 pakjes vis en doe je ze in de oven dan als je wilt beginnen met BBQ heb je al meteen een gerechtje.
Succes
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Recept details

Keuken: Nederlands
Dagmoment: Diner, bijgerecht
Categorie: Vis
Personen: 8
Calorieën: 200 kcal p.p.

Deel dit recept

LinkedInFacebookGoogle+