Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Slank turks brood gevuld met hete kip

Heerlijke zelfgemaakte variant op broodje shoarma of kebab

  • 120 gram kipfilet
  • 50 gram ijsbergsla
  • 50 gram geraspte wortel
  • 3 eetlepels chilisaus
  • 1 theelepel barbecuekruiden
  • 50 gram augurk
  • 100 gram ananas (vers of op eigen sap)
  • theelepel provencaalse kruiden
  • 100 gram turks brood
Bereidingswijze
Leg het turksbrood gedurende 3 minuutjes in een voorverwarmde oven van 150 graden.
Snij de kip in dunne reepjes. Bak deze in een tefalpan zonder vetstof. Voeg de ananas in blokjes toe, kruid met de barbecuekruiden en provencaalse kruiden, voeg de chilisaus toe.
Open het turksbrood, beleg dit met de groenten en schep de kip er boven op.Als variant op turks brood kan je de overige ingrediënten ook gebruiken met gekookte rijst of om een tortilla op te vullen.
Snel klaar, tal van mogelijkheden en heerlijk op een zomerse dag!
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Recept details

Keuken: Noord-Afrikaans
Dagmoment: Diner, bijgerecht
Categorie: Gevogelte
Personen: 1
Calorieën: 509 kcal p.p.

Deel dit recept

LinkedInFacebookGoogle+