Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Gevulde portobella

Recept omschrijving niet beschikbaar.

  • 2 1/2 eetlepel olijfolie
  • 1 mozzarellakaasje
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 1/2 eetlepel fijngesneden basilicum
  • 75 gram cherry tomaat
  • 2 theelepel oregano
  • 4 portabello's
  • 2 uien
  • 2 versgemalen peper
Bereidingswijze
Hoofdgerecht voor 4 personen
Bereidingstijd: ca 15 minuten + 10 minuten oventijd

Bereiden:
Pel en snipper de uien en de knoflook.
Was de tomaatjes en snijd ze in vieren.
Borstel de paddestoelen schoon, breek de steeltjes eruit en hak deze grof.
Snijd het kaasje in plakjes.
Verwarm de oven voor tot 200 °C.
Verhit 2 eetlepels van de olie en fruit de ui met de knoflook en de grof gehakte steeltjes 3 minuten op een halfhoog vuur.
Schep de tomaatjes er door en bak ze 2 minuten mee.
Leg de portabello's met de hoedzijde naar beneden tussen het uienmengsel in de pan en bak ze 2 minuten mee.
Schep de paddestoelen uit de pan en leg ze met de hoed naar beneden in een ingevette ovenschaal.
Breng het uienmengsel op smaak met peper en zout en verdeel het over de paddestoelen.
Verdeel de kaas erover en bestrooi met oregano.
Zet de schaal ± 10 minuten in de voorverwarmde oven en laat de kaas smelten.
Bestrooi met basilicum.
Lekker met notenrijst en gemengde salade.
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Onbekend

Recept details

Keuken: Frans
Dagmoment: Diner, voorgerecht
Categorie: Groente
Personen: 4
Calorieën: 152 kcal p.p.

Deel dit recept

LinkedInFacebookGoogle+