Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Auberginestoofpot met kikkererwten

Vegetarisch hoofdgerecht

  • 1 blik Gepelde tomaten (400 gram)
  • 1 eetlepel Chilipoeder
  • 1 theelepel Djinten (gemalen komijn)
  • 1 teen Knoflook
  • 1 eetlepel Olijfolie
  • 300 gram Wortels
  • 2 Kleine aubergines
  • 1 blik Kikkererwten (265 gram)
  • 1 eetlepel Donkere basterdsuiker
Bereidingswijze
Aubergine en wortels in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten en aubergine rondom bruinbakken. Wortel en knoflook toevoegen en even meebakken. Komijn en chilipoeder door groenten scheppen. Gepelde tomaten met vocht, kikkererwten (zonder vocht) en basterdsuiker erdoor roeren. Groenten afgedekt in 20 minuten gaar stoven. Af en toe omscheppen en eventueel nog op smaak brengen met peper en zout.
Serveren met couscous, bulgur, zilvervliesrijst of bruin brood.
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Onbekend

Recept details

Keuken: Noord-Afrikaans
Dagmoment: Diner, hoofdgerecht
Categorie: Groente
Personen: 2
Calorieën: 389 kcal p.p.

Deel dit recept

LinkedInFacebookGoogle+