Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Zalm pasta met snijboontjes en kaassaus

Heerlijke zalmpasta met frisse boontjes en munt

  • 200 gr Snijbonen of sugarsnaps
  • 75 gr Gerookte zalm
  • 40 gr Roomkaas light (8%), bv. paturain of philadelphia light
  • 150 gr Volkoren pasta gekookt
  • Witte of zwarte peper
  • Muntblaadjes (vers of gedroogd)
Bereidingswijze
Kook de pasta zoals aangegeven. Snij de bonen in stukjes van ca. 2 tot 3 cm en kook deze in een heel klein laagje water gaar.

Na het koken van de pasta niet al het vocht afgieten, maar een heel klein beetje bewaren, zodat de pastasaus niet droog wordt.

Zet de pasta terug op de pit en voeg de kaas toe. Laat deze smelten en voeg de bonen toe, samen met de gesneden gerookte zalm. Voeg naar smaak peper en munt toe. Eet smakelijk!
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Onbekend

Recept details

Keuken: Italiaans
Dagmoment: Diner, hoofdgerecht
Categorie: Pasta
Personen: 1
Calorieën: 383 kcal p.p.

Deel dit recept

LinkedInFacebookGoogle+