Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Komkommer in het groen met tartaar

compleet diner hoofdgerecht

  • Halve groene paprika
  • 3 aardappel klein
  • 2 bosuitje
  • 2 tartaartjes
  • 1 komkommer
  • Halve groene peper
  • Peper en zout
  • 1 tl kerrie
  • 2 el zure room
Bereidingswijze
Bereiding

Was de komkommer en schil met een dunschiller, kaasschaaf of mes om en om repen van de schil af. Snijd de komkommer in blokjes.
Maak de paprika schoon en snijd hem in blokjes.
Was het stukje peper, verwijder de pitjes en snijd de peper klein.
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringen.
Verwarm een wok of braadpan en bak hierin het tartaar gaar en rul.
Voeg de peper, paprika en uienringetjes toe met wat zout en de kerrie en roerbak dit enkele minuten.
Doe de blokjes komkommer er bij en roerbak het gerecht in enkele minuten verder gaar. Maak het op smaak met peper en zout.
Roer er van het vuur af de zure room door.
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Onbekend

Recept details

Keuken: Nederlands
Dagmoment: Diner, bijgerecht
Categorie: Groente
Personen: 2
Calorieën: 320 kcal p.p.

Deel dit recept

LinkedInFacebookGoogle+