Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Tomatensoep op eigenwijze

In totaal zit in deze soep (als je de hele pan alleen leeg zou eten): 987 kcal 59 gram eiwit 69 gram koolhydraten 53 gram vet

  • 500 gram Soepgroente
  • 250 gram Magere spekblokjes
  • 1 blokje Kipbouillon
  • 2 eetlepels Bloem
  • 1000 g Trostomaten
  • 1000 ml Water
  • 250 gram Wortels
Bereidingswijze
Eerst de spekjes bakken in de (soep)pan (zonder extra vet, blokjes zijn vet genoeg)en dan de wortels erbij glazig bakken(in stukjes gesneden).
Daarna twee eetlepels bloem toevoegen. Een liter kippenbouillon toevoegen in gedeeltes (zodat het gebonden wordt door het mengsel dat je al hebt) en dan de tomaten toevoegen (in stukken).

20-25 minuten laten koken. Dan alles pureren. Dan wat zout en peper toevoegen. Als laatste de soepgroente toevoegen en dit nog 10 minuten laten koken. Daarna eventueel nog (meer) op smaak maken met zout/peper of maggie.
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Onbekend

Recept details

Keuken: Italiaans
Dagmoment: Diner, hoofdgerecht
Categorie: Soep
Personen: 4
Calorieën: 250 kcal p.p.

Deel dit recept

LinkedInFacebookGoogle+