Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Lichte vissoep

Lichte maaltijdsoep met visstukjes en groenten.

  • 1 koolvisfilet diepvries
  • 1 visbouillonblokje (knorr)
  • 500 ml water
  • 1 bosui bosui
  • een kwart rode paprika
  • 5 kleine roosjes brocolli
  • halve stuk krulvermicelli (honig)
Bereidingswijze
Doe 500 ml water in de pan en laat het koken.
Snijd alvast paprika in dunne kleine reepjes. De bosui mag grof gesneden worden.

De gesneden paprika en bosui doe je met de kleine roosjes brocolli in de pan met water die aan het koken is. Daar gooi een visbouillonblokje in en roert het.

De koolvisfilet snijd je in stukjes. Dat gooi je in de pan, zodra de brocolliroosjes gaar zijn. Daar gooi je dan ook de krulvermicelli bij.

Je laat het nog even, zo'n 5 minuten doorkoken op een middelvuurtje.

Naar eigen smaak kun je kruiden toevoegen. Ik voeg er meestal bij:
-paprikapoeder
-chili (uit molentje)
- zwarte peper (uit molentje)
- Provencaalse kruiden (van Silvo)

Daarna van het vuur en smullen maar.
Met twee sneetjes volkorenbrood is het heerlijk. De pan geeft ongeveer twee soepkommetjes.
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Onbekend

Recept details

Keuken: Nederlands
Dagmoment: Diner, hoofdgerecht
Categorie: Soep
Personen: 1

Deel dit recept

LinkedInFacebookGoogle+