Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Gnocchi met champignons, bacon en rucola

Heerlijke pasta, vult enorm en heeft toch niet teveel kcal!

  • 200g gnocchi di patate
  • 50g (ongeveer een halve) ui
  • 100g champignons
  • 75g baconreepjes
  • 1 el olijfolie
  • 1 portie rucola
Bereidingswijze
1. Breng water aan de kook voor de gnocchi. Terwijl je het water aan het koken bent, kun je beginnen met de rest (de gnocchi zelf hoeft namelijk maar 3 minuten te koken).
2. Snijd de champignons in kwarten en snijd de ui fijn.
3. Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan, waarna je de bacon alvast in de pan kunt bakken. Na 2 minuten kan de ui erbij, en na nog 1 minuutje ook de champignons.
4. Tegelijkertijd met de champignons doe je ook de gnocchi in de pan. Giet na 3 minuten de pan met gnocchi af, en voeg de gnocchi bij de bacon, ui en champignons. Afhankelijk van hoe je de rucola wil (knapperig of ook 'gebakken', je kunt rucola vergelijken met spinazie als je het eenmaal roerbakt), kun je dan ook de rucola erbij voegen of de rucola ernaast serveren.
5. Bak de gnocchi nog hooguit 2 minuutjes mee, en klaar is Kees!

Super easy, weinig vaat, en ook geen grote uitgave voor de portemonnee! Wat wil je nog meer? :)
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Recept details

Keuken: Italiaans
Dagmoment: Diner, hoofdgerecht
Categorie: Pasta
Personen: 1
Calorieën: 508 kcal p.p.

Deel dit recept

LinkedInFacebookGoogle+