Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Kipcocktail.

Mager voorgerecht.

  • 150 gram gerookte kipfilet of plakjes kipfilet, vleeswaren
  • 4 schijven ananas, uit blik, op eigen sap
  • 8 mooie slabladeren of ijsbergsla in dunne reepjes
  • vers bieslook
  • Voor de dressing: 2 eetlepels halvanaise of magere slasaus
  • 2 eetlepels magere yoghurt
  • 1 eetlepel tomatenketchup
  • snufje paprikapoeder
Bereidingswijze

Snijd de kipfilet in dunne plakjes of reepjes. Snijd de ananas in kleine stukjes. Leg in 4 coupes of op 4 bordjes elk 2 slabladeren of reepjes ijsbergsla. Verdeel de kipfilet en de ananas hierover. Meng de ingrediënten voor de dressing en verdeel deze over de coupes. Knip de bieslook erboven.

Tips:
Vervang de ananas door perzik.
Maak een kerriesaus van 2 eetlepels halvanaise, 2 eetlepels magere yoghurt, 1 theelepel kerriepoeder en 1 eetlepel vloeibare honing.
Vervang de ananas door 1 stengel bleekselderij in smalle boogjes gesneden.
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Recept details

Keuken: Nederlands
Dagmoment: Diner, voorgerecht
Categorie: Overig
Personen: 4
Calorieën: 150 kcal p.p.

Deel dit recept

LinkedInFacebookGoogle+