Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Pangasius gepocheerd in mosterd/roomsaus.

Visgerecht met een bite.

  • 2 bosuitjes
  • ½ eetlepel maïzena
  • 1 dl bouillon
  • 75 gram crème fraîche light
  • ½ à 1 eetlepel grove mosterd
  • ½ dl droge witte wijn
  • 2 stukjes pangasiusfilet
Bereidingswijze


Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in smalle ringen.
Meng de maïzena met een beetje water tot een glad papje.
Breng de bouillon aan de kook en roer de maïzena erdoor.
Klop er de crème fraîche en de bosuitjes door en laat de saus binden.
Maak de saus op smaak met de mosterd en de wijn.
Breng de saus weer aan de kook.
Bestrooi de visfilets met peper en leg ze in de saus.
Pocheer de vis in ca. 6 minuten gaar.

Lekker met snijboontjes en aardappelen.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Recept details

Keuken: Nederlands
Dagmoment: Diner, hoofdgerecht
Categorie: Vis
Personen: 2
Calorieën: 415 kcal p.p.

Deel dit recept

LinkedInFacebookGoogle+