Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Rozemarijn/limoen dressing.

Altijd handig een flesje met dressing in de koelkast.

  • 180 ml olijfolie extra vierge
  • 60 ml balsamico azijn
  • 1 eetlepel honing
  • 1 onbespoten limoen
  • 2 takjes rozemarijn
  • snufje zout en peper
Bereidingswijze


Voldoende voor een flesje van een kwart liter.Bij voorkeur eentje met een dubbele rand.

Extra:
Schoon flesje of potje;
Maatbeker;
Zesteur of dunschiller voor de limoen.

Rasp de schil van de limoen (kijk onderaan het recept van de citroenroom om te zien hoe dit kan met behulp van een zesteur).
Was de rozemarijn, ris de naaldjes van het takje en hak ze in kleine stukjes.
Meng de olie, azijn, honing, citroenschil en rozemarijn.
Breng op smaak met zout en peper.

Het is lang (enkele maanden) houdbaar en altijd voor het grijpen. Schud wel altijd voor gebruik.
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Recept details

Keuken: Nederlands
Dagmoment: Diner, voorgerecht
Categorie: Saus en dressing
Personen: 1

Deel dit recept

LinkedInFacebookGoogle+