Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Warm appelsap met kaneel.

Dit verwarmende sapje lijkt qua smaak op appelmoes.

  • 3 zoete appels of 300 ml puur appelsap
  • 1 kaneelstokje
  • Eventueel een lepeltje honing
Bereidingswijze

Voldoende voor twee kleine porties.

Extra:
Slowjuicer, sapcentrifuge of sap uit pak;
Fornuis en pan.

Maak de appels schoon en maak er sap in de slowjuicer of sapcentrifuge.
Doe het sap in een pannetje met een kaneelstokje.
Laat de smaken een kwartier op laag vuur met elkaar mengen.
Verwijder het kaneelstokje en serveer het warme sap in hittebestendige glazen.

Het restant van de appel kun je gebruiken om appel/cranberrykoeken mee te bakken.
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Recept details

Keuken: Nederlands
Dagmoment: Tussendoortje
Categorie: Dessert en fruit
Personen: 2

Deel dit recept

LinkedInFacebookGoogle+