Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Zuurkoolovenschotel

Schotel met kip, kerrie en gehakt

  • kerriepoeder
  • Aantal Olijfolie
  • 250 gram rundergehakt
  • 500 gram kipfilet
  • 500 gram Zuurkool uit het vat
  • kipkruiden
  • 500 gram aardappelpuree
  • 100 gram 20+ kaas
Bereidingswijze
Je snijd op de snijplank een stuk kipfile in blokjes,doe hier wat kip en kerrie kruiden over , en dat roerbak je gewoon met de rundergehakt los totdat het lekker bruin is in olijfolie.
De zuurkool snij je nog een keer los op een snijplank en bestrooi dit met wat kerrie poeder en dat laat je even 5 minuten warm worden op het vuur.
de aardappelpuree maak je gewoon klaar en de ovenschaal vet je dunnentjes in met een beetje olijfolie.
Dan begin je met eendun laagje aardappelpuree dan een dun laagje zuurkool en dan een dun laagje gehakt met kip .
Dit herhalen tot alles in de ovenschaal zit en de laatste laag aardappelpuree is ,
Als toetje doe je de 20+ kaas er dunnetjes er over en laat hem 15 minuten in een voor verwarmde oven op 180 graden staan.

Eetsmakelijk
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Onbekend

Recept details

Keuken: Nederlands
Dagmoment: Diner, hoofdgerecht
Categorie: Aardappel
Personen: 3
Calorieën: 649 kcal p.p.

Deel dit recept

LinkedInFacebookGoogle+