Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Goulash

Een simpele, maar lekkere goulash

  • 2 dl jus (zonder vet)
  • 3 theelepels goulashkruiden
  • 4 knoflooktenen
  • 3 grote uien
  • 2 magere bieflappen
  • 6 grote paprika's
  • 2 theelepels maizena
  • 1 aardappel
  • 1 karton Tomato frito van Heinz
Bereidingswijze
Bieflappen braden en laten sudderen tot ze zo gaar zijn dat ze uit elkaar vallen (kan ook met restjes ander gaar vlees)
Uien en knoflook snipperen
Aardappel schillen en in heel kleine blokjes snijden
Paprika's in blokjes snijden
Uien, aardappelstukjes en knoflook aanbakken in een klein beetje braadboter
Paprika's erbij doen en nog even bakken
Vlees en jus toevoegen en doorroeren
Tomato frito erbij doen
Goulashkruiden toevoegen
Roeren en met deksel op de pan minstens 30 minuten heel zachtjes laten sudderen
Eventueel aanmaken met de maizena
Serveren met rijst



Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Recept details

Keuken: Nederlands
Dagmoment: Diner, hoofdgerecht
Categorie: Vlees
Personen: 4
Calorieën: 205 kcal p.p.

Deel dit recept

LinkedInFacebookGoogle+