Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Boontjes met geitenkaas en citroenboter

Vegetarisch hoofdgerecht

  • 6 abrikozen
  • 250 gram geitenkaas
  • 1 zakje pijnboompitten (65 gram)
  • 800 gram sperziebonen
  • 1 pak tarly (250 gram)
  • 25 gram boter
  • 3 eetlepels citroensap
Bereidingswijze
Tarly koken volgens gebruiksaanwijzing. Sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. In droge koekenpan pijnboompitten licht roosteren. Kaas in blokjes snijden. Abrikozen wassen en in stukjes snijden. In pan boter verwarmen tot boter bruin wordt. Citroensap er doorheen roeren en heet laten worden. Sperziebonen, kaas en abrikoos door citroenboter scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Sperziebonen bestrooien met pijnboompitten en serveren met tarly.
August 17, 2009 om 08:14
Dit lijkt me een heerlijk recept. Ik ga het vanavond uitproberen!
August 17, 2011 om 17:38
Nu heb ik alweer honger....:-)
:kwijl:
Het is me wat, volgende week ga ik het proberen....
January 13, 2012 om 05:21
ik heb dit gerecht gemaakt met bulgur ipv. tarly en heb ipv boter een scheut olijfolie erdoor gedaan en verse munt toegevoegd. Was erg lekker.
February 22, 2012 om 07:56
Dit klinkt lekker, verrassend. Ga ik binnenkort eens proberen!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Onbekend

Recept details

Keuken: Overig Zuid-Europees
Dagmoment: Diner, hoofdgerecht
Categorie: Groente
Personen: 4
Calorieën: 554 kcal p.p.

Deel dit recept

LinkedInFacebookGoogle+