Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Sperciebonensalade met ei en citroen

Recept omschrijving niet beschikbaar.

  • 6 gevulde olijven
  • 3 eieren
  • 400 gram sperciebonen
  • 1 citroen
  • 1 eetlepel olie
  • Peper en zout
  • ong. 1 eetlepel honing
Bereidingswijze
- Maak de sperziebonen schoon en breek ze eenmaal.
- Kook de sperziebonen in 8-10 minuten net gaar.
- Kook de eieren in 10 minuten hard.
- Snijd de olijven in plakjes.
- Maak een dressing van het sap van de citroen, de olie,
peper,zout en de honing.
- meng de dressing en de olijven door de sperziebonen en laat
ze afkoelen.
- snijd de eieren in parten en schep ze er voorzichtig door.

Lekker met stokbrood (calh. niet meegeteld)
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Recept details

Keuken: Nederlands
Dagmoment: Diner, hoofdgerecht
Categorie: Salade
Personen: 2
Calorieën: 240 kcal p.p.

Deel dit recept

LinkedInFacebookGoogle+