Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Maaltijd Tonijnsalade Koud of Lauw

Makkelijk van te voren klaar te maken.

  • 2 blikjes tonijnstukken op water
  • 350 gram pasta
  • 1 tl mosterd
  • 150 ml magere yoghurt
  • 1 komkommer
  • 2 ei
  • 2 bosui
  • 5 augurk
  • 1 appel
  • 3 el yogonaise
  • 4 zongedroogde tomaat op olie
  • naar smaak zout en peper
Bereidingswijze
Kook de pasta gaar en de eieren hard. Snijd de komkommer, de appel en de augurken in stukjes. Snijd de bosuien en tomaten in reepjes. Vang het tonijnvocht op. Roer door het tonijnvocht de yogonaise, magere yoghurt, mosterd, zout en peper. Schep alles door elkaar en garneer met de ei. Direct serveren. Voor de koude variant de pasta door en door koud laten worden en een kwartier voor het serveren uit de koelkast houden. Eet smakelijk!

1): Je kunt de pasta vervangen voor 1 kg gekookte aardappels in blokjes gesneden.
2): Voor een magerder variant kan je de yogonaise ook vervangen voor magere yoghurt en de zongedroogde tomaten voor verse tomaten.
Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Recept details

Keuken: Italiaans
Dagmoment: Diner, hoofdgerecht
Categorie: Salade
Personen: 4
Calorieën: 370 kcal p.p.

Deel dit recept

LinkedInFacebookGoogle+